Dodaj Weekend u Outlook

Weekend Media FestivalRovinj, 18. - 21. 09. 2014.

Dobrodošli na Weekend 2014.

Radionice

Radionice

Radionice

T kao turizam!

Kako redizajniranjem javnih telefonskih govornica unaprijediti hrvatski turizam?

 

Turistički stručnjaci slažu se da klasična formula “sunce, more i stjenje” naprosto više nije dovoljna.

Kako današnji turisti zahtijevaju besprijekornu uslugu i zanimljive doživljaje, bolju prometnu logistiku, unaprijeđene mogućnosti smještaja te odgovarajuće zabavne sadržaje, cjelokupna ugostiteljska industrija mora tražiti inovativne načine kako bi ispunila očekivanja gostiju i osigurala da se oni nastave vraćati.

Našim je ciljem istražiti što Hrvatski Telekom, kao glavni operater, može napraviti kako bi potaknuo hrvatski turizam, stvorio novu vrijednost svojim klijentima, ali se i pripremio za novo doba u kojem komunalne usluge sve više postaju tzv. smart usluge. Koristeći metode service designa, tehnike mapiranja doživljaja, kao i kreativnost sudionika, želimo predvidjeti kako jedan danas zastarjeli predmet kakva je telefonska govornica može postati simbolom uspješne integracije vitalnih usluga.

Radionica je osmišljena kao praktična i visoko interaktivna razmjena. Polazeći od stvarnih ljudskih uvida, namjeravamo demonstrirati glavne faze u service designu i završiti predstavljanjem grubih prototipova predloženih rješenja.

Radionicu će voditi Filip Vasić i Ivana Preiss, osnivači 52:HOURS (www.52hours.co), konzultantske agencije za brand strategiju iz Praga, koja se bavi razvojem multimedijalnih doživljaja u vezi sa brandovima, kao i razvojem i dizajnom proizvoda, usluga i uslužnih sustava.