Dodaj Weekend u Outlook

Weekend Media FestivalRovinj, 18. - 21. 09. 2014.

Dobrodošli na Weekend 2014.

Radionice

Radionice

Radionice

STVARANJE INTEGRIRANE DIGITALNE MARKETINŠKE KAMPANJE

Integrirana digitalna marketinška kampanja obuhvaća kombinaciju landing page-a (single page, micro-site, full web site) s platformama društvenih mreža te display uslugama oglašavanja. Ova kombinacija je dokazano najučinkovitija metoda za maksimalni povrat uloga i podizanje svijesti o brandu.

Prvi dio radionice će biti prezentacija koraka i uputa za stvaranje online kampanje, neovisno o grani industrije kojom se tvrtka bavi, kao i primjeri kampanja koje smo radili za Ujedinjene Arapske Emirate (Dubai) i srpsko tržište.

U drugom dijelu, posjetitelji će imati priliku sudjelovati u rješavanju case study-a; primjer će biti fiktivna tvrtka (X), s fiktivnim ciljevima, sredstvima i problemima. Posjetiteljima će biti zadatak, koristeći stečeno znanje i spomenute platforme, naći način da uz ograničeni budžet riješe problem te tvrtke. Rješenja posjetitelja će biti prikupljena pomoću interaktivne web stranice razvijene posebno za ovu radionicu. Rezultati će biti javno objavljeni kako bi posjetitelji vidjeli rješenje do kojeg su zajedno došli. Nakon toga ćemo komentirati moguća rješenja i dati svoj prijedlog za online kampanju.