Dodaj Weekend u Outlook

Weekend Media FestivalRovinj, 18. - 21. 09. 2014.

Dobrodošli na Weekend 2014.

Predavanja

Predavanja

Predavanja

Same but Different

Promjena je bila operativna terminologija kada se govori o nekim od temeljnih načela marketinga u posljednjih deset godina.

Svjedoci smo dramatičnih i temeljitih promjena u načinu komuniciranja s brandovima i medijima te platformi koje se koriste.

U isto vrijeme počinjemo shvaćatii da je ta promjena izmjenila očekivanja potrošača o vrsti vrijednosti koju očekuju od nekog branda, kada je riječ o područjima kao što su zabava, obaveze, iskustvo.

Nigdje se pravila komunikacije i brandinga nisu toliko puno i brzo promijenila, kao kod pokušaja povezivanja s današnjom mladom publikom. To je dovelo do novog seta pravila za brandove koji se žele povezati i izgraditi snažan, trajan i profitabilan odnos s njima.  

Mladi su na čelu masivne promjene uhodane medijske paradigme te brandovi moraju shvatiti da su se pravila sudjelovanja promijenila iz temelja i nastavljaju se razvijati do sad neviđenim tempom.


Da bi brendova zadržali korak, morat će imati hrabrosti staviti na stranu uhodan i siguran način razmišljanja i skočiti na glavu u ovoj izazovan i promjenjiv svijet. Mjesto gdje nagrada ne dolazi bez preuzimanja rizika.

Powered by Vipnet