Dodaj Weekend u Outlook

Weekend Media FestivalRovinj, 18. - 21. 09. 2014.

Dobrodošli na Weekend 2014.

Predavanja

Predavanja

Predavanja

NITKO NE ZNA ŠTO NAS ČEKA, ALI SVATKO IMA SVOJ GEL ZA TUŠIRANJE

Obično čovjek dolazi na neko predavanje da bi saznao nešto novo. Ovo neće biti takvo predavanje. Jer, kad govorimo o medijskim trendovima i medijskoj budućnosti puno više ne znamo nego što znamo. Ono što znamo je da informatička revolucija nije unaprijedila način na koji komuniciramo, ona ga je iz temelja promijenila. I nastavlja ga svakodnevno radikalno mijenjati. Brzina tih promjena je tolika da smo prisiljeni živjeti stvarnost koju ne shvaćamo.

Znamo da smo u svakom trenutku jednim pritiskom na ekran pametnog telefona udaljeni od bilo koje  informacije o bilo kome i o bilo čemu. Pa zar to nije super?! Zašto onda, ako sve više znamo, sve manje razumijemo? Kako to da sve više gledamo  a sve manje vidimo i sve sve više slušajmo a sve manje čujemo? Ako smo sve više povezani, zašto smo sve usamljeniji? Ako kupujemo sve pametnije telefone da li to znači da postajemo sve gluplji?  

Ima tu još pitanja! Imate ih i vi sigurno. Zato dodjite da razgovaramo. A ako želite saznati koja će serija na televiziji ove jeseni imati najveći rating i share – nemojte dolaziti, jer to ovdje nećete čuti. Ako želite dobiti najnoviju informaciju o kretanju naklada novina u regiji, ne gubite vrijeme i bolje ostanite na rivi na kavi, jer stvarno nemam pojma. Ali, ako želite sebi napraviti pravi gel za tuširanje, dođite. Ne znam ni ja kako se to radi, ali pitat ću Baltazara na licu mjesta. Nije to onaj profesor Baltazar, ali i ovaj može pomoći! Čekam vas!