Dodaj Weekend u Outlook

Weekend Media FestivalRovinj, 18. - 21. 09. 2014.

Dobrodošli na Weekend 2014.

Predavanja

Predavanja

Predavanja

MTV KNOWING YOUTH: Vizija 2020.

MTV poznaje svoju mladu publiku bolje od bilo koga - to je ključ za održavanje MTV branda što je više moguće svježim i naprednim. Kroz " MTV Knowing Youth " promatraju mlade - njihove živote, uvjerenja, stavove i ponašanje - i tako ostaju u tijeku.

U svom novom globalnom projektu " MTV Knowing Youth: Vizija 2020.", istražujemo poglede mladih ljudi na svijet i njihove vizije budućnosti - posebno 2020. 

Projekt potvrđuje ukupnu sliku Millennials stavova i ponašanja, koja je nastala tijekom posljednjih nekoliko godina, te nastavlja promatrati mlade kroz njihova mišljenja i predviđanja o svijetu, kao i njihove osobne težnje. 

Istraživanje je rađeno na uzorku od više od 6.800 mladih ljudi, 15-24 godina starosti u preko 34 zemalja * te je otkrilo da mladi danas vide budućnost kao konkurentniju, manje sigurnu, ali punu mogućnosti. 

 

* Zemlje: Argentina, Australija, Brazil, Kanada, Kina, Egipat, Francuska, Njemačka, Grčka, Mađarska, Indija, Italija, Japan, Malezija, Meksiko, Maroko, Nizozemska, Novi Zeland, Nigerija, Filipini, Poljska, Portugal, Rusija, Saudijska Arabija, Singapur, Južna Afrika, Španjolska, Švedska, Tajland, Turska, Velika Britanija, SAD + Finska i Belgija

 

POWERED BY VIACOM