Dodaj Weekend u Outlook

Weekend Media FestivalRovinj, 18. - 21. 09. 2014.

Dobrodošli na Weekend 2014.

Predavači

Predavači

Predavači

Scott Morrison

Scott ima 20 godina iskustva s najinovativnijima, najzahtjevnijima i nekim od najjačih svjetskih kompanija kao što su Saatchi and Saatchi, Wieden and Kennedy, P&G, Nike, Activision, Levi's i Diesel.

Okupio je, razvio i vodio nagrađivane timove dok je istovremeno radio s jakim svjetskim kulturama uključujući 'Nothing is Impossible', 'Only the Brave' i 'Just Do It'.

Gradeći uspješne komercijalne i kreativne strategije i kulture, Scott je svim brandovima i poslodavcima za koje je radio priskrbio ubrzan rast.

Scott je redovni komentator poslovnih događanja te je doprinio FT-u, The Timesu, BBC-u, Brand Republicu, Marketingu, Campaignu,Mediaweeku i drugim online publikacijama.

Sudio je neke od industrije najviše priznate nagrade, što mu je dalo uvid u način rada klijenata i strategije agencija te kako dobiti idealnu kombinaciju za obje strane. Neke od nagrada na kojima je bio sudac su IPA Effectiveness Awards, Meediaweek Awards i IPA Gold Accreditation.

Mentor je na Urban Synergyju te predaje na nekoliko fakulteta u Londonu i Parizu. Prepoznat je 3 puta kao jedan od 50 najutjecajnijih tamnoputih muškaraca Velike Britanije te kao jedan od 30 najutjecajnijih oglašivača Velike Britanije. 

Scott ima veliku strast prema glazbi (potpisao je za Defected, Hed Kandi i Z Records), fotografiji (studirao je na Central St. Martinsu) i komediji (izvodi stand-up u Londonu).