Dodaj Weekend u Outlook

Weekend Media FestivalRovinj, 18. - 21. 09. 2014.

Dobrodošli na Weekend 2014.

Predavači

Predavači

Predavači

Lars Samuelsen

Osnovao je prvi odjel za planiranje komunikacije u nordijskim zemljama u tvtki Mediaedge:CIA. U sljedeće četiri godine odjel je narasao na 10 osoba i tako postao najveći nordijski entitet za planiniranje komunikacije.

 

 

U istom razdoblju postao je član Mediaedge:CIA Global Consumer Insight Group-a, pomažući uspostaviti više digitalno orijentiran pristup prema potrošačkoj generaciji i strateškom medijskom planiranju. Godine 2009. pozvan je na poziciju generalnog direktora u UncleGrey. U toj ulozi pomogao je agenciji osvojiti nekoliko Cannes lavova, Eurobest zlato i druge prestižne nagrade.

Agencija se 2011. spojila sa kopenhagenskim Grey-om, a on je preuzeo poziciju izvršnog direktora za strategiju i voditelja digitalnog odjela. U toj ulozi bio je dio tima koji je osvojio međunarodna priznanja, osvojivši zlatnog i srebrnog Canneskog lava, kao i D&AD Yellow Pencil te zlatni i srebrni European Effie.

 

Godine 2012. Lars je pozvan da se pridruži Grey EMEA timu na poziciji Direktora digitalne strategije, radeći u cijeloj regiji na uspostavi više digitalno orijentirane mreže i pomažući naglasiti kreativne i inovativne upotrebe tehnologije kao dijela svakog aspekta našeg poslovanja. Također, odgovoran je za podizanje razine medijskog razmišljanja i planiranja komunikacije u cijeloj regiji.