Dodaj Weekend u Outlook

Weekend Media FestivalRovinj, 18. - 21. 09. 2014.

Dobrodošli na Weekend 2014.

Predavači

Predavači

Predavači

Branimir Brkljač

Branimir je marketinški stručnjak i medijski strateg sa dugogodišnjim iskustvom prije svega na području direktne prodaje.  Predaje i piše kolumne i stručne tekstove o budućnosti medija i novim marketinškim trendovima.

 

 

 

Svoju karijeru je počeo u direktnom marketingu 1991. kada je  pokrenuo  prodaju “Kosmodiska“.  Nakon toga 1993. postaje su-osnivač kompanije “Studio Moderna” u kojoj ostaje punih 20 godina, do 01.01.2013. U tom periodu „Studio Moderna“ je postala vodeća kompanija na području TV prodaje u centralnoj i istočnoj Europi. Pod robnom markom “Top Shop” Studio Moderna“ danas djeluje u 20 zemalja u regiji. U sistemu Studio Moderna Branimir je radio na području definiranja marketinških i kreativnih strategija i bio odgovoran za zakup medijskog prostora. Uz to je bio producent i koproducent nekoliko uspješnih televizijskih programa sa brendiranim sadržajem.

Osnivač je kompanije „Terra Panonica“ u banatskom selu Mokrin u okviru koje djeluje „Kuća na ravnom bregu“, jedinstveni centar nove kreativnosti u kome se organiziraju raznovrsni edukativni programi namijenjeni mladima u kreativnim industrijama. U okviru programa „Kuće na ravnom bregu“ u protekle četiri godine je organiziran veliki broj radionica, predavanja, izložbi, festivala i seminara u čijem radu je sudjelovalo više od 600 poduzetnika, umjetnika i drugih kreativaca iz regije i svijeta.